Izbornik Zatvori izbornik

Ekstenzije trepavica

Polutrajne ekstenzije traju 4-6 tjedana ovisno o cikllusu vaših prirodnih trepavica. Kako vaši nokti i kosa, tako i trepavice rastu kroz neprestano nadopunjavanje. Životni ciklus jedne trepavice je cca 90 dana. Faktori koji utječu na karakteristike samih trepavica poput životnog stila i brige oko trepavica mogu utjecati na to koliko će svaka pojedina ekstenzija trajati.

Ekstenzije su uzbudljiva nova usluga za deblje, duže i prirodno bogatije trepavice koje daju:

Prirodni izgled – toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku. Imaju prirodnu zaobljenost tako da vam nije više potreban prirodni uvijač. Ekstenzije dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim vlastitim trepavicma.

Prirodni osjećaj – kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su vaše prirodne.

Prirodno nošenje – savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati, biti u toplicma ili spavati bez brige zato što su ekstenzije vodootporne i trajne. Možete uživati u dužim i ljepšim trešavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.

DONA uslužni i trgovački obrt

Vlasnica: Marija Šušković-Mihiček
Ulica: Zvonimira Rogoza 7, 10000 Zagreb
Telefon: +38516151937
Mail: info@donna.hr
Web: https://donna.hr
OIB: 59675415337

Kontakt

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša Poruka